Център за творческо обучение

Опознай света около теб, научи повече за себе си!

...

А ВАШЕТО УЧИЛИЩЕ В "ОБЛАКА" ЛИ Е?

 


Център за творческо обучение предлага услуги от А до Я за въвеждане на G suite за образованието и Microsoft office 365 в училище! 


- Проучване и планиране

- Обучение на екипа и адаптиране на средата

- Въвеждане на инструментите


ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Предстоящи обучения в София, Варна и Пловдив!


През м. февруари ще се проведат обучения в групи със свободно записване по темите "Работа с интерактивна дъска и създаване на мултимедийни презентации" и "Училище в облака: Въведение".  


График, регистрационни форми и повече подробности ще намерите във връзката

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

ЗарядBOX  транспортно и зарядно решение


ЗарядBOX съхранява и зарежда 12 лаптопа или 24 таблета/лаптоп-таблета едновременно и може да превърне всяка класна стая в кабинет по информационни технологии! 


ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С MAKEY MAKEY!

Какво ново ?

01
ЮНИ
Две деца от Пловдив ще спечелят пълна стипендия за Space...Две стипендии за участие в Space Camp Turkey предоставят Община Пловдив и Център за творческо обучение, краен срок за участие 7 юни 2017 г.

18
МАЙ
Предстояща поредица от семинари "Смислено внедряване...Семинарите са тематично и практическо продължение на семинарите „Инструменти за привлекателно образование”, проведени през 2015 г.

10
МАЙ
Заповядайте на обучение “Драма метод за преподаване...Специален гост-лектор е Мария Хелстола от Финландия, която ще пренесе част от философията и практиката на финландското образование в България

05
МАЙ
Обучение „Работа с интерактивна дъска и създаване на...Център за творческо обучение Ви кани на обучение на 27 май 2017г. от 09:30 до 17:00 часа в гр. София, Стадион Академик

28
АПР
Класиране стипендианти SPACE CAMP TURKEY 2017Център за творческо обучение има удоволствието да обяви стипендиантите в конкурса Space Camp Turkey за 2017 г.

27
АПР
България се появи на картата на Google иноваторитеБългария за първи път се появи на картата на Google иноваторите с инициатива за внедряване на образователна платформа в общинските училища на Пловдив.

ВИЖ ВСИЧКИ

София 1111,
Стадион "Академик", ниво 2

(до зала "Фестивална)

Тел.: 02 408 03 26

Моб.:0882 506 425

Варна
ул. Генерал Колев 54, ет. 3, оф. 14

Моб.:0882 506 425

Е-mail: info@cct.bg