Специалната серия лаптопи ACER B118

Най-важното за един лаптоп за учител или ученик: батерия за цял ден работа, супер здрав дизайн, процесори Pentium и чувствителен на допир екран, който се върти на 180 градуса.

Доставили сме много лаптопи, но този път сме наистина впечатлени. Цените започват от 739 лв. с вкл. ДДС.

Научете повече

Предстоящи обучения!

Провеждаме обучения с индивидуално записване в цялата страна. Обученията се провеждат по одобрени от МОН квалификационни програми.

Някои от темите са: “Училище в облака”, “Дизайн и внедряване на ИКТ”, “Инструменти за привлекателно образование”.

Научете повече

Обучения

Cras semper dictum lectus ac bibendum. Sed id massa vel lorem laoreet molestie. Nullam vulputate lacus at mauris molestie porttitor.

Оборудване

Cras semper dictum lectus ac bibendum. Sed id massa vel lorem laoreet molestie. Nullam vulputate lacus at mauris molestie porttitor.

Space Camp

За децата на България космическият лагер е едно от най-вълнуващите преживявания с фокус върху екипна работа, наука и най-нови технологии.

В облака

Облачните платформи G suite и Office 365 и тяхното приложение в учебния процес и управлението на едно училище.

Последни новини

Класиране стипендианти SPACE CAMP TURKEY 2017

След проведените събеседвания решихме да предоставим допълнителна стипендия като по този начин броят на стипендиите са общо 7 и се разпределят между участниците, както следва:

Препоръки

На база изграденото партньорство с Центъра в рамките на различни международни и местни програми и проекти, както и следването на съвременните стандарти и тенденции в работата, Община Севлиево препоръчва Център за творческо обучение като организация, способна да подпомогне и развие образователните политики на своите партньори.

Д-р Иван Иванов

Кмет, Община Севлиево

Бих искала да поздравя целия Ви екип за последната изява, на която имах възможност да присъствам, а именно конференцията “Инструменти за привлекателно развитие”. Много съм впечатлена от подбора на екипа – Вашия (Център за творческо обучение) и на лекторите, от предложените теми и от цялостната атмосфера.

Евгения Стойновска

Учител, Италиански лицей

Експертите на фирмата демонстрираха високи професионални умения, разбиране на трудностите и гъвкавост при представянето на решения. Препоръчваме Център за творческо обучение като надежден технологичен партньор за образователни и технологични проекти.

Елеонора Лилова

Директор, 2 СУ гр. София

Екипът на Центъра е известен със сътрудничеството си по G-suite с повече от 80 училища в България.
Господин Ангелов и неговите колеги също така са уважавани членове на работни групи за образователни политики и стратегии, където предоставят своята експертиза на Министерството на образованието и различни общини.

Стефан Стоянов

Заместник-кмет за образование, бизнес развитие, европейски политики и международно сътрудничество, Община Пловдив

Elegant Themes

Пишете ни

14 + 13 =