Център за творческо обучение

Опознай света около теб, научи повече за себе си!

Иновации при изграждането на компютърни кабинети и лаборатории в училище: Intel Compute stick - компютърът в класната стая на 21 век.

Уважаеми Директори и учители,


Екипът на Центъра за творческо обучение има удоволствието да Ви покани да вземете участие в информационна среща на тема „Иновации при изграждането на компютърни кабинети и лаборатории в училище: Intel Compute stick - компютърът в класната стая на 21 век.”

Срещите ще се проведат в градовете Варна, София и Пловдив, както следва:

ВАРНА - 21 март 2016 (понеделник), от 16:00 до 18:00 часа, в НАОП „Николай Коперник“, бул. Приморски парк №4 (срещу входа на Морската градина)

СОФИЯ - 23 март 2016 (сряда), от 16:00 до 18:00 часа, в офиса на „Център за творческо обучение“ на адрес Стадион “Академик”, ниво 2.

ПЛОВДИВ *** - 25 март 2016 (петък), от 16:00 до 18:00 часа, в Педагогически факултет при ПУ "Паисий Хилендарски" (нов корпус), етаж 4, зала 405, на адрес бул. „България“ 236.                                                                                     

Целта на събитието е да запознае директори, учители и/или  РКК с възможностите за изграждане на нов модел компютърни кабинети, чрез микрокомпютъра Intel Compute Stick.

Intel Compute Stick е иновативен компютър с много малки размери, съвместим с масовите монитори и мултимедийни проектори в училищата. Работи с операционна система Microsoft Windows 10 и позволява инсталирането на всякакъв приложен софтуер.

    

Ще поговорим още за:

  • Разпознаването на възможностите и предимствата на Intel Compute Stick;
  • как се прилага Intel Compute Stick в класната стая или съществуващ компютърен кабинет;
  • образователен софтуер „FIZKA“, „MATEK“, „Азбука“ и „Смятанки“;
  • създаване на безжична мрежа в училище чрез UniFi.

Участието в срещата е безплатно! Запазете своето място като попълните електронната регистрационна форма на събитието, която ще намерите по-долу или на следния адрес: https://goo.gl/SDLjPz 

 

С уважение,

Екипът на Центъра за творческо обучение

СВАЛЕТЕ ПОКАНАТА ОТ ТУК

***Информационната среща в Пловдив може да протече и под формата на уебинар. Зала - 405 зала за електронно обучение, 4 етаж на Педагогически факултет при ПУ "Паисий Хилендарски". Капацитетът на залата е 30 места. Системата позволява виртуално включване чрез акаунти за 200 човека. За да участват повече колеги, е необходимо да заявят желание за участие и изготвяне на  акаунт за достъп в системата на следния електронен адрес:  zlaty.sh@gmail.com  до 22.03.2016 г.  Заявяват се: име, фамилия; месторабота и длъжност; e-mail и мобилен телефон. След изготвяне на акаунта, всеки участник ще получи указания за включване в системата.

София 1111,
Стадион "Академик", ниво 2

(до зала "Фестивална)

Тел.: 02 408 03 26

Моб.:0882 506 425

Варна
ул. Генерал Колев 54, ет. 3, оф. 14

Моб.:0882 506 425

Е-mail: info@cct.bg