Център за творческо обучение

Опознай света около теб, научи повече за себе си!

Италиански учен с презентация по роботика в Кюстендил

На 9 октомври, четвъртък, младият италиански изследовател Емануеле Микели (Emanuele Michelli) ще проведе презентация на тема „Роботите и хората“ в реставрираното килийно училище в гр. Кюстендил. Събитието ще започне в 19:30ч. Входът е свободен след регистрация на формата по-надолу.

Емануеле Микели е специалист в изследването на роботиката с цел помощ на хора със специални потребности. Той е вицепрезидент на „Училище по роботика“, базирано в гр. Генуа, Италия. Основната дейност на Училището по роботика е да популяризира роботиката сред обществото, най-вече сред деца, ученици и млади хора.

Презентацията в Кюстендил се провежда като част от международния лагер SCIENCE CAMP, за който можете да прочетете повече тук. Лагерът се организира от Център за творческо обучение от 8 до 12 октомври 2014г., като участват младежи и учени от България, Чехия, Турция и Италия. На презентацията "Роботите и хората" са поканени всички участници от лагера, представители на медиите и всеки с интерес в областта на роботиката, технологиите и образованието! Презентацията ще продължи 120 минути и ще се проведе на английски език.

София 1111,
Стадион "Академик", ниво 2

(до зала "Фестивална)

Тел.: 02 408 03 26

Моб.:0882 506 425

Варна
ул. Генерал Колев 54, ет. 3, оф. 14

Моб.:0882 506 425

Е-mail: info@cct.bg