Център за творческо обучение

Опознай света около теб, научи повече за себе си!

Приключи подборът на участниците за конкурса "Най-добра разработка с дигитална научна лаборатория"

Подборът на участници за първият етап на конкурса за разработки с дигитална лаборатория приключи!

Участниците за първия етап на конкурса "Най-добра разработка с дигитална научна лаборатория" са официално избрани. Преподаватели от цялата страна се включиха в кампанията, представяйки своите идеи за разработки с портативна лаборатория Einstein Labmate+.

Център за творческо обучение поздравява участниците в първия етап на конкурса. Всички идеи се отличиха с креативен и нестандартен подход към обучението, като ние имахме трудната задача да отличим десетте най-добри от над седемдесет кандидатури. Списък с одобрените за пръвия етап преподаватели, които ще получат за безвъзмездно ползване до средата на месец февруари 2015 година устройство Einstein Labmate+ можете да намерите под новината. Портативните дигитални лаборатории ще спомогнат за практическото оформяне на уроци и методи за преподаване по различни учебни предмети, сред които биология, математика, география, IT и др.

Държим да уведомим всички участвали, че характерът на конкурса и подборът на десетимата участници не е състезателен. След приключването на първи етап от конкурса (в края на февруари) ще организираме и ще стартираме втори етап, в който комплект дигитална научна лаборатория ще получат следващите десет изпратили своя разработка на учебно занятие. Стремежът ни е всеки, който проявява интерес да получи възможност да се докосне до приятната работа с устройствата Einstein. Разделянето е причинено от ограничения брой портативни лаборатории, с които разполагаме.

До края на месец февруари независимо и публично обявено жури ще разгледа отчетите и описанията на проведените учебни занятия на десетимата избрани преподаватели и ще определи трите най-добри отчета и финални описания на занятие, които ще спечелят на своите автори комплекта Einstein Labmate +. Кой ще се нареди сред първите три места зависи само и единствено от оригиналните, креативни и различни идеи, които прилагате в учебния процес портативните лаборатории!

Пълните подробности за конкурса за разработки с дигитална лаборатория можете да намерите тук. Списъкът с участниците, които ще получат по един брой портативна лаборатория на този етап са както следва:

-Анета Маринова;
-Богдана Николова и Даниела Самарджиева;
-Даниела Арахангелова Коцева;
-Жана Андреева Кюркчиева;
-Красимир Пламенов Витларов;
-Кремена Дукадинова;
-Милена Гошева;
-Радка Костадинова;
-Росица Д. Василева;
-Соня Димитрова Симеонова;

София 1111,
Стадион "Академик", ниво 2

(до зала "Фестивална)

Тел.: 02 408 03 26

Моб.:0882 506 425

Варна
ул. Генерал Колев 54, ет. 3, оф. 14

Моб.:0882 506 425

Е-mail: info@cct.bg