Център за творческо обучение

Опознай света около теб, научи повече за себе си!

Събитие Лагер на науките - "Science Camp"

Център за творческо обучение и верига училища "Doga" представят събитието Лагер на науките - "Science Camp". То ще се проведе в с. Кранево в периода 31 март - 4 април 2015 година. В лагера ще вземат участие над 50 ученици на възраст между 11 и 18 години от цяла Европа, а занятията ще се провеждат от български и чужденстранни лектори. 

Основните акценти на Лагер на науките - "Science Camp" са: 

- стимулиране интереса на младите хора към науката, за да се демонстрира практическото ѝ приложение и  да мотивира младежите да преследват научна кариера;
- културен обмен, чрез който младежите развиват своите комуникативни умения (събитието ще се проведе изцяло на английски език); 
- анализиране на глобалните екологични проблеми; 
- наблюдаване на звездното небе с телескопи; 
- занятия по химия, биология, роботика и нанотехнологии; 
- динамична програма, която ангажира младежите за целия ден; 

Пълни подробности за Лагер на науките - "Science Camp" можете да прочетете тук. 

Как да се запишем за участие?

Можете да се регистрирате в Лагер на науките - "Science Camp" от формуляра на този линк (или формата под статията). Крайният срок за участие е 15 март 2015 година. 

Сумата за участие е в размер на 435 лева с включен транспорт и 390 лева без транспорт за всеки индивидуален участник. Цената включва: 

-настаняване - 4 нощувки с включена закуска, обяд и вечеря; 
-обучение и материали за обучението; 
-културна програма; 

Информация за плащане:

Банкови реквизити:
Получател: Неда Травел ЕООД: 
банкова сметка в лева : BG24UNCR70001521185260 
SWIFT(BIC): UNCRBGSF 
Банка: Unicredit Bulbank

Краен срок за плащане - 20 март.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на имейл: m.kamenova@cct.bg или на телефон 0879 945 876. 

Повече за училища DOGA:

Училища “Doga” е верига частни училища, която има 95 детски градини, 85 основни училища, 75 прогимназии и 70 средни училища. 46 от кампусите се намират в Истанбул, 40 в останалите градове в Турция, а също така 2 са позиционирани в Кипър и Канада. В училищата се обучават общо 75 000 ученици и имат 7500 служители.

Целта на училища “Doga” е да предостави на учениците компетенции, които да ги превърнат в многопосочни, активни, творчески и чувствителни индивиди на бъдещето. Учителският състав и управлението на образователната институция са активно ангажирани в развитието и прилагането на иновативни обучителни концепции. Една от тези концепции е учене базирано на природата.

Тази концепция, вдъхновена от природата, е основно залегнала в образователния модел на училищата в Турция и в международен аспект. Учениците учат всичко чрез правене и опитване от най-важния учител на света – природата.

Център за творческо обучение е организация, която се базира на същия принцип и работата в тази посока, на специалистите с децата, участваща в нейните лагер - школи, позволява да се изгради уникална съвместна програма в партньорство с училища “Doga”. 

София 1111,
Стадион "Академик", ниво 2

(до зала "Фестивална)

Тел.: 02 408 03 26

Моб.:0882 506 425

Варна
ул. Генерал Колев 54, ет. 3, оф. 14

Моб.:0882 506 425

Е-mail: info@cct.bg