Оборудване

Специално подбраните устройства от квалифицираните ни експерти и конфигурирани от Acer за нуждите на образователни организации са предвидени за безупречна работа в класната стая, в училището и в офиса като се има предвид ежедневните предизвикателства с по-малки потребители. Всяко устройство е готово за употреба и работата с него е интуитивна за малки и големи.

Устройства за учене Chromebook с Chrome OS

Chromebook е №1 устройство в училищата в САЩ, Швеция, Нова Зеландия, Белгия, Холандия и Люксембург. 

Лаптопите Chromebook са с операционна система Chrome OS, снабдени са с водоустойчива клавиатура, супер здрав корпус, до 12 часа работа на батерията. Създадени са да работят в учебна среда и с облачната платформа G Suite за образованието!

Устройства за учене Acer B118 с Windows

Touch екранът на B118 работи по-добре от всяка интерактивна дъска! Windows INK е вграденият в Windows 10 интерактивен софтуер, който може да замести интерактивната дъска. Освен за ученици, Acer предлага чудесен “класически” вариант, подходящ за учители. 

 

Таблет Chromebook TAB 10 – със специална технология за виртуална и добавена реалност!

Chromebook TAB 10 е първият таблет с Chrome OS и вградена технология за виртуана и добавена реалност! Изцяло интегриран за работа в G Suite или обикновен Gmail профил. Сигурен и лесен за управление. Подходящ за учене и забавление в класната стая или у дома.

Главен “герой” в пилотния проект “Добавена и виртуална реалност в класната стая”, който стартира през м. март 2019 г. Вижте повече на официалния сайт vr.cct.bg

 

ЗарядBOX – решението, което зарежда и съхранява всички устройства едновременно!

ЗарядBOX е изцяло български продукт, създаден, за да реши проблемите със зареждането на преносими устройства, независимо от големината, вида и марката им. Лек, лесно преносим, побира 12 лаптопа до 15,6″ или 24 таблета до 12″. Снабден е с лагерни колела със спирачки, система за окачване на адаптерите и врати със заключване. С него превръщането на всяка класна стая в компютърен кабинет на колела става за секунда, без инфраструктура и допълнително оборудване

 

POKIT – решението, което зарежда и съхранява мобилните телефони в клас!

Pokit е разработен и произведен в България от Блек Сий Сълюшънс с партньорската подкрепа на Център за творческо обучение. 
Изработен е от качествени материали, поддържа функция за бързо зареждане, съвместим е с всякакви устройства, които се зареждат чрез USB. Достатъчен е само един контакт, за да бъдат заредени 10 устройства! 

За оферти и поръчка на специфично оборудване, пишете ни на info@cct.bg .