Оборудване

Acer B118

В партньорство с Acer създадохме три конфигурации в три ценови категории за българските училища от модела Travel Mate B118

Yoga 510

Компонентите в Lenovo YOGA510 са избрани от екипа на Центъра за творческо обучение и смятаме, че точно отговаря на нуждите на учителите в 21 век.

Epson EB-W04

Mултимедиен проектор с перфектни цветове и изключително качествени изображения, насочен за използване в малки класни стаи и зали в училища и университети, както и към малки офиси.

eBeam Edge +

Интерактивната дъска eBeam Edge Plus Wireless се свързва с компютъра безжично! Поставя се върху бялата дъска или директно върху стената!

Labmate +

Учебният материал по различни учебни предмети, комбиниран с “EINSTEIN” и софтуера за измерване на получените резултати, са основополагащи за една ефикасна лаборатория от ново поколение.

Acer Iconia

Говорихме с над 100 учители и ги попитахме какви са качествата на “перфектния таблет” – и сега най-сетне ги има, събрани в едно устройство

ЗарядBox

ЗарядBOX е универсално устройство за съхранение и зареждане на лаптопи и таблети, специално създадено за училища.

Hitachi - CW251WN

Късофокусен LCD проектор, който прожектира на голяма площ директно от много близко разстояние, преподавателите могат да изнасят уроци дори и в малки помещения.

Intel NUC

Тежките, големи кутии, стотиците кабели, “дебелите” монитори – всичко това е вече неефективно за едно училище. NUC е компактно устройство, което може да превърне всеки екран с HDMI изход в готов за работа компютър.

Makey Makey

Направете всеки час още по-атрактивен с Makey Makey. Превърнете плодовете и зеленчуците в клавиатура на компютър, създайте пиано от лист хартия или пък сменяйте слайдовете на вашата презентация натискайки ябълка, вместо мишката на компютъра.

Acer DT Display

Мултитъч възможностите, вградени в интерфейса на Windows 10, позволяват пълноценното използване на Acer DT493 или DT653.

ЗарядJob

В класните стаи има малко контакти и много телефони. ЗарядJob е удобно решение за съхранение на телефони по време на час – зарежда едновременно 10 и събира до 28 телефона и му трябва само един контакт.

Hitachi CP-TW3005

Ултракъсофокусният обектив може да предложи интерактивна картина от свръх-късо разстояние. CP-TW3005 е окомплектован със стойка за стена и се монтира директно над бялата дъска.

Compute Stick

Представете си компютърен кабинет с 15 монитора, 15 компютъра, 15 чифта мишки и клавиатури и окабеляване за всеки поотделно.  Сега си представете същия кабинет, със същите монитори, но компютрите, мишките, клавиатурите и акомпаниращите ги кабели ги няма.

VR1 Tracer

Приятно прекарване във виртуалния свят с най-лесните за настройка и употреба очила за виртуална реалност.