Център за творческо обучение

Опознай света около теб, научи повече за себе си!

Оборудване

Устройствата за училище никога не са били толкова бързи, надеждни и достъпни!

Креативна класна стая™ предоставя пълен набор от решения – както хардуерни, така и софтуерни. Крайната цел е всяка класна стая да съчетае в себе си технологиите от 21 век и познатите до момента методи, осигурявайки безброй възможности за преподаване и обучаване по всички науки.

Креативна класна стая може да се създаде по много начини. Каквато и да е образователната среда обаче, тя трябва да бъде обезпечена с подходящи технологии. През 2016 Център за творческо обучение обнови Креативна класна стая™ с нови елементи:

Креативна класна стая може да замени остарелите компютърни кабинети в училище, и то без никаква инвестиция в инфраструктура! Всичко се събира в ЗарядBOX!

Хардуерните предложения, включени в проекта Креативна класна стая™ на Център за творческо обучение включват гъвкава, но същевременно и конкурентна като цена техника, подходяща за училищата.

Lenovo MIIX 310 - здрав, бърз и подходящ ученици от във всяка възраст!

Учениците имат нужда от специално устройство! Трябва да е здраво, да изглежда добре, да има добра батерия и да не създава проблеми. MIIX310 от Lenovo е подходящ, защото:
  • Може да се използва, като заместител на стационарен компютър. Windows 10 позволява инсталирането на разнообразни приложения, а клавиатурата прави MIIX310 подходящ за текстообработка и работа в интернет.

  • Няма нужда от включване в контакта по време на час. Батерията издържа повече от 7 часа и буквално цял ден лаптопът може да работи без да се зарежда.

  • Здрав е и може да се ползва поне 3 години. Лаптопът и клавиатурата са произведени от метална сплав, подсилена със здрава рамка. Няма никакви стърчащи елементи.

  • Лесно се поддържа. Windows 10 има вградена фунцкия за възстановяване на операционната система. Няма да се налага да правите инсталация с USB-памет или дисково устройство.

Lenovo MIIX 310 може да бъде доставен и с образователен софтуер от Центъра за творческо обучение.

Техническа спецификация можете да намерите тук.

Lenovo YOGA 510-14” -  технологично вдъхновeние за учителите!

Ние, в Центъра за творческо обучение, знаем колко важно е технологиите, с които учителят работи да са подходящи. Говорихме с над 100 учители и ги попитахме какви са качествата на “перфектния учителски компютър” - и сега най-сетне ги има, събрани в едно устройство! Избирахме устройство от реномиран производител, което да има специални характеристики на подходящи за интензивна работа в училище и от всеки учител. В партньорство с Lenovo създадохме конфигурация за българските училища - YOGA 510-14”.

  • Лек и подходящ за чанта - 1,75 кг.

  • Зарядното устройство може да стои вкъщи - 8 часа работа на батерия.

  • “Интерактивната дъска” навсякъде с Вас - компютърът е с голям и ярък тъч-екран с функции за анотация.

  • Удобен за писане - големи екран и клавиатура.

  • Здрав и с всички съвременни портове - пълноразмерен HDMI, 3 USB порта и качество от Lenovo.

  • реагиращ мигновено - истинска SSD памет (128GB) и най-съвременен Intel Pentium 4405U процесор правят лаптопът супер-бърз. SSD паметта няма движещи се части и рискът да загубите информация (в сравнение с използването на твърд диск) е нищожен! Операционната система стартира само за няколко секунди!

Техническа спецификация можете да намерите тук.

Софтуерни решения в Креативна класна стая

Освен цялостното хардуерно оборудване, Креативна класна стая™ предвижда и софтуерни решения, които изцяло да разгърнат потенциала на устройствата и да подпомогнат интерактивния и креативен образователен процес.

Вие можете да получите всички лаптопи и таблети с инсталиран софтуер за:

Софтуерните продукти, ставащи част от Креативна класна стая™ постоянно се увеличават, за да осигурят на учители и ученици възможно най-много възможности за творческо обучение.

А сега - създайте новият компютърен кабинет на колела! 

ЗарядBOX - устройство за съхранение, преместване и зареждане на лаптопи и таблети.

Превърнете всяка класна стая в кабинет по информатика само за няколко секунди, без да е необходимо да създавате инфраструктура и допълнително оборудване. С помощта на един ЗарядBOX (на колела) учителите могат да преподават Информатика и Информационни технологии...където им е удобно, или е свободно!

Повече за ЗарядBox намерете тук.

Ценово предложение

Как да създадете и обучавате в Креативна класна стая?

Обученията, които организираме, ще ви предадат добрите и успешни практики, за да постигнете максимален резултат!

Освен хардуер и софтуер, като част от проекта Креативна класна стая™ Център за творческо обучение предлага и обучения, които да покажат на учителите как могат най-ефективно и пълноценно да използват наличните устройства като таблети-лаптопи, интерактивни дъски, проектори и др. Повече информация можете да намерите тук.

Как се прилага концепцията за Креативна класна стая в България до момента, може да видите от следните връзки:
София 1111,
Стадион "Академик", ниво 2

(до зала "Фестивална)

Тел.: 02 408 03 26

Моб.:0882 506 425

Варна
ул. Генерал Колев 54, ет. 3, оф. 14

Моб.:0882 506 425

Е-mail: info@cct.bg