Център за творческо обучение

Опознай света около теб, научи повече за себе си!

Препоръки

На база изграденото партньорство с Центъра в рамките на различни международни и местни програми и проекти, насочени към развитието на талантливите млади хора, както и следването на съвременните стандарти и тенденции в работата на учителите, Община Севлиево препоръчва Центъра за творческо обучение като организация, способна да подпомогне и развие образователните политики на своите партньори.  

Д-р Иван Иванов, кмет на община Севлиево

Бих искала да поздравя целия Ви екип за последната изява, на която имах възможност да присъствам, а именно конференцията "Инструменти за привлекателно развитие". Много съм впечатлена от подбора на екипа - Вашия (Център за творческо обучение) и на лекторите, от предложените теми и от цялостната атмосфера.  

Евгения Стойновска, Италиански лицей за конференцията Инструменти за привлекателно образование

На целия екип на Център за творческо обучение, на Марина и Петя -ръководителите на групата, пожелавам много здраве, и все такъв ентусиазъм и любов в работата с децата!  

Даниела Даракчиева, родител за Space Camp Turkey 2014

Регионалният инспекторат по образованието София-град дава препоръките си за "Център за творческо обучение" ООД във връзка с проведени обучения на учители и експерти...

Регионален инспекторат по образованието за обучение "ПРЕЗИ"

Експертите на фирмата демонстрираха високи професионални умения, разбиране на трудностите и гъвкавост при представянето на решения.

Елеонора Лилова, 2 СОУ гр. София за доставка на интерактивни дъски

Ние, учениците от 4 ОУ "Иван Вазов" гр. Монтана, най-искрено Ви благодарим за предоставената ни възможност да участваме в организирания от Вас обучителен лагер на Витоша...

Ученици от 4 ОУ гр. Монтана за обучителен лагер

Г-жо Каменова, благодаря на Вас и целия Ви екип за възможността, която дадохте на децата да се срещнат с науката...

Августина Търкаланова, родител за Space Camp Turkey 2014

Надявам се да имаме възможността да участваме и в други ваши проекти, защото аз останах доволна от организацията и от еуфорията на детето след като се прибра.

Евелина Константинова, родител за Space Camp Turkey 2014

Синът ми се върна много щастлив, зареден с незабравими спомени и много нови знания. Не мога да повярвам как само за една седмица е пораснал толкова много и е станал по-самоуверен и самостоятелен.

Саня Янева, родител за Space Camp Turkey 2014

Благодаря за положените грижи и отговорност на придружаващите ръководители, г-жа Якимова и г-н Папагалски. Горда съм с постигнатия резултат на сина ми Джио, който беше отличен и със златен медал.

Петя Григорова, родител за Space Camp Turkey 2014

София 1111,
Стадион "Академик", ниво 2

(до зала "Фестивална)

Тел.: 02 408 03 26

Моб.:0882 506 425

Варна
ул. Генерал Колев 54, ет. 3, оф. 14

Моб.:0882 506 425

Е-mail: info@cct.bg