Център за творческо обучение

Опознай света около теб, научи повече за себе си!

Училища в облака


Център за творческо обучение може да предложи услуги от А до Я за въвеждане на G suite (Google приложения за образованието) и Microsoft Office 365 за образованието.

Няма значение колко е голямо вашето училище, платформите пасват идеално във всякакви ситуации и нямат годишни абонаментни такси!

С какво можем да Ви бъдем полезни?

Центърът за творческо обучение може да Ви преведе през целия процес: от активирането на услугата до обучителна програма за вашия екип. Програмите ни са създадени върху реални казуси от работата на училищата. Всички наши обучения са адаптирани към новия стандарт за квалификацията на педагогическите кадри, предлагат ясна програма, хорариум и ресурси, които се приравняват към кредити.

Етапите в процеса на нашата работа могат да се отделят на: 

EТАП 1: Проучване и планиране

 • Изучаване на нуждите и възможностите на училището;
 • Настройка на домейна;
 • Активиране на услугата (Например: alekoplovdiv.bg за ОУ “Алеко Константинов” гр. Пловдив)

.....

.....

ЕТАП 2: Обучения на екипа и адаптиране на средата

 • Формиране на експертен екип;
 • Провеждане на обучения на учителите, администрацията и ръководството;
 • Информиране на заинтересованите страни.

...

...

ЕТАП 3: Въвеждане на инструментите

 • Въвеждане в учебните и административните процеси на училището;
 • Осигуряване на поддръжка и последващи обучения;
 • Организиране на вътрешна квалификация.;                  


Всички приложения през един профил: електронна поща, диск, формуляри, групи, календар, класна стая, сайтове и много други. Достъпът е постоянен и сигурен!


Екипът на Център за творческо обучение е подпомогнал на десетки училища в България да внедрят Google приложения за образованието или Office 365. Опитът ни е в провеждането на обучения на достъпен език и реално отразяване на потребностите на училището.

Ето и какво споделиха училищата, на които сме помогнали:

Златка Милчева, зам. директор, ПМГ "Яне Сандански", гр. Гоце Делчев

“Изборът на нашето училище е Google приложенията за образованието. Тези средства са лесни за работа, достъпни за всекиго и внедряването им в училището не е трудно… Прочети повече

Димитрина Докимова, зам. директор по образователните технологии в МГ "Д-р Петър Берон", гр. Варна

"Google дава безкрайни възможности за екипна работа, интерактивност, поставяне на задачи и получаване на обратна връзка. Приложенията са лесни за изцяло на български, лесни за използване и работят с мобилните ни телефони. Сега просто можем повече!... Прочети повече

г-н Павлин Петков, директор на МГ "Д-р Петър Берон", гр. Варна 

"За нас G suite за образованието е тази безопасна и достъпна среда, която ни дава възможност да реализираме целите на училището за съвременно и качествено обучение... Прочети повече


Ако искате да внедрите "облак" във Вашето училище, но все още нямате човешки ресурс и знания как да направите това, и не искате този процес да се превърне в дълга агония за цялото училище, потърсете ни. Сега за вас имаме специална, пакетна цена!

Заявете комбинирана услуга* на крайна цена от 2500 лв.!

*Комбинираната услуга включва активиране на услугата G suite за образованието, настройка на съществуващ домейн на училището и обучение за администриране на системата и използване на основните приложения (общ хорариум 16 часа).

Ако имате нужда от частична помощ, ние ще ви я окажем. Ето и услугите, които предлагаме:

Ако Вашето училище тепърва ще внедрява “Облак” - срещата и консултирането с нас са безплатни!

В Центъра за творческо обучение работи висококвалифициран екип, на който можете да се доверите. Палитрата от настоящи сертификати на нашите експерти включва:
...................
 • Google Certified Administrator
 • Google Certified Educator
 • Google Certified Trainer
 • Microsoft Authorized Education Partner
 • Microsoft Innovative Educator Trainer
        

За Ваше удобство и двете платформи са разработили приложенията си изцяло на български език, за да бъдат лесни за използване, като същевременно са помислили и за автоматично обновяване! Всичко е в интернет и се случва незабележимо и автоматично!

G Suite за образованието включва основни приложения, които могат да помогнат на общуването и организацията на информация в училище или друга образователна институция. Приложенията са създадени, за да помогнат на учители и ученици да работят в екип, по-лесно и с повече възможности за общуване, когато не са заедно в класната стая.

С G Suite всички презентации, документи, проекти и домашни работи се запазват автоматично в “облака” - хранилище, което google осигурява на училището, безплатно. Дискът на google прави всички документи, достъпни от всеки компютър, с възможност да се редактират по всяко време от почти всяко мобилно устройство.

G Suite за образованието позволява лесна и бърза среда за сътрудничество между директори, учители, ученици и родители...... Прочетете повече и вижте всички приложения.

Microsoft предлага безплатен план за всички образователни институции и добавя нови характеристики, които да помогнат на училищата да постигнат по-висока сигурност и съответствие с изискванията. Допълнително улеснение са и регистрацията и използването на безплатни Office приложения. Всяка образователна институция има възможност за безплатна регистрация и ползване на услугите, които предлага Microsoft Office 365.... Прочетете повече и вижте всички приложения.

С какво ще ни помогнат услугите в облака?

 • Удобен начин за създаване и организиране на електронно портфолио на ученици и учители, електронни формуляри и анкети, документи, презентации, видео ресурси и  изображения  - всичко става на едно място.  

 • Всички имейли и документи, домашни работи и др. се съхраняват и редактират, в „облака” - хранилище, което се осигурява на училището безплатно.

 • След като имате активиран G suite (Google приложения за образованието) или Office 365 може да създадете профили за всички учители и ученици буквално за минути. С тези профили се гарантира достъп до всички приложения.

 • Ресурсите в училището вече ще са лесно достъпни за правилния човек - учител, ученик или родител, като същевременно ще бъдат с най-високото ниво на защита.

 • Профилът Ви в облака може да се добави на (почти) всяко мобилно устройство с Android или iOS операционна система, което ще ви даде достъп до всичко по всяко време и навсякъде.

 • Забравете за вирусите, USB-флаш паметите, забравените пароли и безкрайното препращане на писма. Информацията Ви е защитена от изгубване, увреждане и кражба! А за учениците може да се проследява активността на профила.

 • Един профил ще ви даде достъп до всички приложения: електронна поща, диск, формуляри, групи, календар, класна стая, сайтове и много други. са приложенията, до които се осигурява постоянен и сигурен достъп! За повече информация относно приложенията, посетете G suite (Google приложения за образованието) и Microsoft Office 365 за образованието.

 • G suite за образование и Microsoft Office 365 са безплатни за използване за училищата и дават възможност за неограничен брой потребители -  учители и ученици.

Ако имате нужда от допълнителна информация, изтеглете брошурата. Същата може да бъде разпространявана свободно, но не може да бъде копирано съдържание за други цели.

София 1111,
Стадион "Академик", ниво 2

(до зала "Фестивална)

Тел.: 02 408 03 26

Моб.:0882 506 425

Варна
ул. Генерал Колев 54, ет. 3, оф. 14

Моб.:0882 506 425

Е-mail: info@cct.bg