Новини

Форумният театър прави дигитален скок – ново обучение на Мария Хелстола в България

Мария Хелстола се завръща в България с ново обучение само след две седмици!
Причините Център за творческо обучение да отправи повторна покана към финландската лекторка толкова скоро след дебюта ѝ у нас са поне три.

read more

ПОКАНА: Семинар за учители и директори на училища “Смислено внедряване на технологии в класната стая”

Заповядайте на 18 октомври в гр. Стара Загора на семинар, подготвен от нашите експерти в Център за творческо обучение. Там ще отговорим на въпроса: “Как да използваме технологиите в учебния процес?” като участието в семинара е безплатно.

read more

Център за творческо обучение представи дигитален аквариум и 3D перископ, като част от инициативата “Малките герои”

Димитър Дряновски демонстрира пред официалните гости аквариум, реагиращ на допир и “перископ на подводница”, отнасящи малките гости на детска травматология УМБАЛСМ “Пирогов” в една по-приятна среда.

read more

Ревю на Windows Ink Workspace

Или “Как да се научим да пишем върху екрана?” Windows Ink Workspacе (работна област на Windows Ink в българския пакет на Windows 10) е името, което Майкрософт дадоха на вече съществуващата поддръжка за графични таблети и други подобни устройства - услугата работи само...

read more

Класиране стипендианти SPACE CAMP TURKEY 2017

След проведените събеседвания решихме да предоставим допълнителна стипендия като по този начин броят на стипендиите са общо 7 и се разпределят между участниците, както следва:

read more

България на картата на Google иноваторите

България за първи път се появи на картата на Google иноваторите с инициатива за внедряване на интернет-базирана образователна платформа в общинските училища на Пловдив.

read more