Открийте лесен начин за управление на професионалното си развитие!

 

 

Спестете време, усилия и ресурси с платформата за управление на обучения eduPlan.

Всичко, свързано с вашето професионално развитие от избора на подходящо обучение до проследяване на напредъка, събрано на едно място.

Основни предимства

Управлявате обучението си ефективно без излишна документация

 • Еднократна и интуитивна регистрация в платформата.
 • Бързо и лесно записване за желаното обучение.
 • Пълна и актуална информация за предстоящи обучения.
 • Детайли за обученията, за които сте записани (програма, място, дата и час).

Разполагате с всички ресурси на едно място

 • Имате неограничен достъп до обучителни материали от преминати обучения.
 • Разглеждате видеа, презентации, работни листове, примери, добри практики и др., когато пожелаете.

Имате достъп до вашите постижения, където и да сте

 • Получавате своите електронни сертификати в рамките на минути след завършване на курса.  
 • Качвате и съхранявате сертификати от преминати обучения.
 • Изтегляте сертификати, когато е необходимо.

По-малко време за планиране и повече време за постигане на желаните резултати

Вие отговаряте за развитието на целия екип в организацията, възползвайте се от функционалностите на платформата.

 • Проследявате развитието на екипа. Виждате всички обучения на ЦТО, които са проведени с вашия екип. 
 • Имате информация кой, кога и какво обучение е преминал.
 • Избирате подходящо обучение за всеки член на екипа.
 • Имате достъп до сертификатите от приключили обучения.

Управлението на професионалното развитие не е задължително да отнема голяма част от времето ви. Вижте как може да автоматизирате процеса!

Предстоящи обучения

GOOGLE CERTIFIED EDUCATOR,
Ниво 1

20 юни

Обучителна програма за професионално развитие на дигиталните умения. Програмата e подходяща за учители с малък опит в работата с инструментите на Google Workspace и основно ниво на владеене на английски език (четимо).

GOOGLE CERTIFIED EDUCATOR,
Ниво 2

25 юни

Обучителна програма за професионално развитие на дигиталните умения. Програмата надгражда уменията и знанията от GCE, Ниво 1. 

Училище в облака: АДМИНИСТРИРАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ

1, 2, 3 юли

Програмата цели да подготви бъдещите администратори на платформата, да се справят с най-честите и разпространени казуси. Обучаемите ще могат да подготвят училищните платформи за започване на работа в облачното пространство.

GOOGLE САЙТ ЗА ДЕТСКАТА ГРАДИНА

22 юни

Целта на този обучителен курс е да преведе стъпка по стъпка участниците през процеса на създаване на уебсайт от проектирането до публикуването му в уеб пространството. Обучението комбинира практически задачи, дискусии, насоки и демонстрации от обучител, за да осигури цялостно разбиране и да развие умения за работата с Google сайтове.

Програма за професионално развитие Google Certified Trainer

Кандидатствайте до 23 юни 2024!

Подготвителната програма цели:

 • Да подпомогне  обучаемите за успешно сертифициране по програмата Google for Educator: Certified Trainer;
 • Сертифицираните трейнъри да разгърнат пълния си потенциал за разбиране на дигиталните технологии, да са двигател на трансформацията в училище и да подкрепят своите колеги.

Често задавани въпроси

Не успявам да се регистрирам. Какво да направя?

Регистрацията е бърза и лесна.

Имате възможност да се регистрирате по два начина: с имейл и парола или с профил в Google, Microsoft 365, edu.mon.bg. Двата начина са напълно отделни един от друг. Ако се регистрирате с имейл, ще влизате в платформата eduPlan с имейл и парола. Ако се регистрирате с профил в Google, Microsoft 365 или edu.mon.bg, ще влизате директно с профила си.

За да се регистрирате, е необходимо да следвате стъпките ТУК. Задължително е да въведете валиден и актуален имейл адрес. След натискане на бутона за регистрация ще получите имейл на предоставения от вас адрес. Имейлът съдържа активационен линк, на който трябва да кликнете, за да активирате профила си.

Как да активирам профила си? Защо не получавам линк за активация?

След натискане на бутона за регистрация ще получите имейл на дадения от вас адрес, който съдържа линк за активация. Ако не намирате писмото във входящата кутия на пощата си, проверете дали не е попаднало в спам папката. Ако сте използвали за регистрация профил в домейн на вашата организацията, обърнете се към администратора във вашата организация: възможно е да има ограничения за получаване на имейли от външни организация. В този случай е необходимо да се разреши получаването на имейли от cct.bg.

При необходимост може да заявите повторно изпращане на линк за активация.

Задължителна ли е регистрацията в платформата, за да се включа в обучение?

Да. За да се запишете за обучение, е задължително да имате регистрация в платформата. eduPlan управлява обученията и издава удостоверения с квалификационен кредит и сертификати.

Какво да направя, ако имам технически проблем?

В случай че имате технически затруднения, се свържете с нас на support@cct.bg. Колкото повече информация ни предоставите, толкова по-бързо и лесно ще можем да открием и отстраним проблема.

Регистрирах се за обучение. Какво следва?

След като се регистрирате за обучение, ще получите имейл за потвърдена или непотвърдена регистрация. В случай че регистрацията ви е потвърдена, в профила си ще виждате подробности за предстоящото обучение.

Какво се случва, ако обучението не се проведе?

В този случай ще се свържем с Вас.

Регистрирах се за обучение, но нямам възможност да присъствам. Какво трябва да направя?

Влезте в платформата и намерете обучението, за което сте записан. Изберете опцията “Разгледай”. В дясната част на страница се появява каре с бутон “Откажи се”. Изберете бутона и потвърдете.

Възможна ли е регистрация за обучение, без да са попълнени данните за диплома и образование?

За да се регистрирате за обучение, е необходимо да потвърдите и/или допълните данните за диплома и образование, които след успешно завършено обучение ще фигурират в издадените ви удостоверения с квалификационен кредит.

Записан съм за обучителен курс за подготовка за сертифициране за Google Certified Educator. Как и кога ще получа ваучер за изпит?

При записване за курса сте избрали език, на който искате да е конфигуриран вашият изпит. След като бъдете потвърден от обучител, че сте преминали обучението, ваучерът ще бъде видим за вас в секцията “Детайли на обучението”.

Възможна ли е замяна на ваучер на друг език, различен от вече заявения?

Не. Няма опция за смяна на езика на ваучера.

Открих грешка в издаденото ми удостоверение / сертификат. Какво да направя, за да ми бъде издаден документ с коректна информация?

За издаване на удостоверения и сертификати се използва въведената от вас информация при регистрация в платформата. Необходимо е да редактирате профила си и да коригирате грешните данни, след което да се свържете с нас на trainings@cct.bg със заявка за преиздаване на съответния документ.

Мога ли да вляза в платформата с парола и потребителско име, след като съм се регистрирал с Google, Microsoft 365 или edu.mon.bg профил?

Да. На страницата за вход в платформата изберете опцията “Забравена парола”, въведете своя имейл адрес и от линка, който ще получи във вашата поща, въведете парола за профила си.