pinap1winmostbet az1win kz1win kz

Игра: Спечели LEGO изненада и развий креативността си!

Организатор:
Център за творческо обучение – ООД
ЕИК / БУЛСТАТ: 175342714
ДДС №: BG175342714
Адрес: гр. София, ул. Каймакчалан №28, ет. Партер

Условия за провеждане на игра в Instagram.

Продължителност на играта:
Играта започва на 4 октомври 2024 г. и приключва на 11 октомври 2024 г. През този период участниците могат да се включат в играта, като изпълнят всички условия за участие.

Обявяване на победителя:
Победителите ще бъдат обявени на 11 октомври 2024 г. в нашия официален Instagram профил. Всеки спечелил трябва да се свърже с нас в рамките на 5 дни от обявяването, за да уточним детайлите по получаването на наградата. Ако спечелилият не се свърже с нас в определения срок, организаторът си запазва правото да избере друг победител.

Награди:
Спечелилите ще получат своята награда след като се свържат с нас и уточним подробностите по доставката. Наградите ще бъдат изпратени по куриер или предадени лично, в зависимост от предпочитанията на победителите и възможностите на организатора.

Условия за участие:
Само участниците, които са изпълнили всички условия на играта (последване на @fll_bulgaria, тагване на приятел и бонус отговор на въпроса), ще бъдат включени в томболата. На случаен принцип ще изтеглим 20 победители, които ще спечелят наградата.

Защита на личните данни (GDPR):
С участието си в играта, участниците се съгласяват личните им данни да бъдат обработвани за целите на контакта и доставката на наградите. Център за творческо обучение – ООД гарантира, че предоставените лични данни ще бъдат използвани единствено за целите на играта и няма да бъдат предоставяни на трети лица без изричното съгласие на участниците. Участниците имат право на достъп до своите лични данни, както и възможност да поискат тяхната корекция или изтриване по всяко време, съгласно разпоредбите на GDPR.

Промени в условията:
Център за творческо обучение – ООД си запазва правото да прави промени в условията на играта по всяко време. Промените ще бъдат обявени публично и участниците ще бъдат уведомени своевременно.