Училище в облака с Google Workspace за образованието

Google Workspace for Education Fundamentals е безплатна облачна платформа, която се използва от над 600 училища и детски градини в България. Ресурсите и инструментите на платформата са широко приложими и могат да бъдат използвани за организация на обучение и учебен процес, подпомогнати от дигитални технологии. 

Проверете дали вашата организация отговаря на условията за ползване на Google Workspace за образованието.

Google Workspace for Education Fundamentals дава възможност за синхронно/асинхронно обучение от разстояние чрез:

  • създаване на виртуални класни стаи с възможност за споделяне на съдържание;

  • възможност за осъществяване на видео връзка;

  • система за онлайн тестване на знанията;

  • система за генериране на отчетност за ежедневната активност;

  • система за комуникация чрез електронна поща/чат канал;

Google Workspace for Education Fundamentals за образованието е официално призната и отговаря напълно на изискванията на Министерство на Образованието и Науката!

Научете повече

Лесни, гъвкави и сигурни инструменти за Вашето училище –
Google Workspace for Education

Изберете план, подходящ за Вашата организация. Използвайте гъвкави и сигурни инструменти безплатно с Education Fundamentals или добавете разширените възможности, от които се нуждаете, с Education Standard, Teaching and Learning Upgrade или Education Plus.

Всеки план включва:

Изберете най-подходящия план на Google Workspace for Education
за Вашата организация:

Поискайте 30 дни безплатен тест на платените планове!

Защо да изберете Google Workspace за образованието:

Лесен за употреба

Настройката и управлението не са сложни и приложенията са адаптивни спрямо динамичната работа в клас. Учителите и учениците бързо и лесно научават как се работи с Google Workspace за образованието.

Достъпен и сигурен

Платформата е безплатна за училища и е изцяло на български език. Съответства на новата GDPR директива и предоставя най-висока степен на сигурност за всички данни.

Гъвкав и удобен

Работете навсякъде, по всяко време и на всяко устройство с Google Workspace за образованието. Инструментите насърчават сътрудничество, креативност и критическо мислене.

Въздействащ и полезен

Преподавателите могат да дават незабавна обратна връзка и да следят напредъка на учениците. Google Workspace за образованието помага на учителите да правят това, което могат най-добре: да преподават.

Достъп навсякъде, по всяко време

Чрез Google Workspace for Education потребителите имат достъп от всяко устройство, по всяко време, до всички свои документи, презентации, проекти. В контекста на училището това включва тестове, учебни задания, домашни работи и др.

Въвеждането на платформата е предпоставка за развиване на иновативни практики в управлението и учебната дейност, както и за значителни икономии на инвестиции в оборудване, инфраструктура и поддръжка на техника в училищата.

Запитване за Google Workspace for Education

2 + 5 =