G Suite за образованието

Водещата облачна платформа, която включва основни приложения,
подпомагащи общуването, организацията на информация и учебния процес в училище.

Безплатна, достъпна изцяло на български език и внедряването й в училище
е част от националните стратегии за развитие на образованиeто.

Център за творческо обучение - Пловдив

Докоснете се до свръхсъвременна образователна среда в нашия Център за трансфер на технологии в гр. Пловдив.

Центърът демонстрира най-новите образователни технологии, като Google експедиции, Chromebook лаптопи, училище в облака и помагала за компютърно моделиране.

Можете да заповядате с Ваши колеги-учители или с ученици. Дейности по “Твоят час” са добре дошли 🙂

Специалната серия лаптопи ACER B118

Най-важното за един лаптоп за учител или ученик: батерия за цял ден работа, супер здрав дизайн, процесори Pentium и чувствителен на допир екран, който се върти на 180 градуса.

Доставили сме много лаптопи, но този път сме наистина впечатлени. Цените започват от 739 лв. с вкл. ДДС.

Обучения

Обучителните ни програми са част от ​одобрените програми за педагогически специалисти към Министерство на образованието и науката.

Оборудване

Предлагаме качествено оборудване за съвременната класна стая – препоръчано и тествано от специалисти и образователни експерти. 

Space Camp

За децата на България космическият лагер е едно от най-вълнуващите преживявания с фокус върху екипна работа, наука и най-нови технологии.

Блог

Вдъхновен от навлизането на технологиите в класната стая, блогът е създаден, за да даде видимост на иновации и добри практики в България и по света.

Последни новини

ПОКАНА: Обучение “Инструменти за привлекателно образование”

Уважаеми директори, преподаватели, експерти, Център за творческо обучение и Сдружение “Образование без раници” ще проведат съвместно обучение по Инструменти за привлекателно образование, одобрено със Заповед №РД09- 1058/25.01.2017 и включено в Информационния регистър...

ПОКАНА: Международен научен лагер за деца Science Camp

Център за творческо обучение Ви кани да се присъедините към международния научен лагер Science Camp, който ще се проведе в периода 2 – 8 юли 2018 година в с. Кранево. В Science Camp освен България ще вземат участие още младежи от Чехия, Финландия, Турция, Италия на...

Creative Hub – летен техно лагер по програмиране и учене чрез технологии

Къде? Зала на Център за творческо обучение с адрес: гр. Пловдив, ул. “Гладстон”№15, Дом на културата “Борис Христов”, централно фоайе.   Кога? От 11 до 29 юни и от 09 до 27 юли 2018 г. Дневен график: 8:30 - 9:00 - Посрещане на децата 9:00 - 10:30 - Първи блок...

Препоръки

На база изграденото партньорство с Центъра в рамките на различни международни и местни програми и проекти, както и следването на съвременните стандарти и тенденции в работата, Община Севлиево препоръчва Център за творческо обучение като организация, способна да подпомогне и развие образователните политики на своите партньори.

Д-р Иван Иванов

Кмет, Община Севлиево

Бих искала да поздравя целия Ви екип за последната изява, на която имах възможност да присъствам, а именно конференцията “Инструменти за привлекателно развитие”. Много съм впечатлена от подбора на екипа – Вашия (Център за творческо обучение) и на лекторите, от предложените теми и от цялостната атмосфера.

Евгения Стойновска

Учител, Италиански лицей

Експертите на фирмата демонстрираха високи професионални умения, разбиране на трудностите и гъвкавост при представянето на решения. Препоръчваме Център за творческо обучение като надежден технологичен партньор за образователни и технологични проекти.

Елеонора Лилова

Директор, 2 СУ гр. София

Екипът на Центъра е известен със сътрудничеството си по G-suite с повече от 80 училища в България.
Господин Ангелов и неговите колеги също така са уважавани членове на работни групи за образователни политики и стратегии, където предоставят своята експертиза на Министерството на образованието и различни общини.

Стефан Стоянов

Заместник-кмет за образование, бизнес развитие, европейски политики и международно сътрудничество, Община Пловдив