Оборудване

Специално подбраните устройства от квалифицираните ни експерти и конфигурирани от Acer за нуждите на образователни организации са предвидени за безупречна работа в класната стая, в училището и в офиса като се има предвид ежедневните предизвикателства с по-малки потребители. Всяко устройство е готово за употреба и работата с него е интуитивна за малки и големи.

Визуализация на  Креативна Класна Стая можете да видите тук.

Лаптоп Chromebook Acer

Новият преносим компютър на Acer, предназначен за образование се нарича Chromebook Spin 11 – R751T и вече е сред устройствата, които експертите на Център за творческо обучение вече опознаха достатъчно, за да ви го препоръчат и то топло!

Проектор със стандартен фокус Acer

Проектор с отлично съотношение цена/качество идеален за ежедневна работа. Разполага с HDMI и VGA порт, широкоекранна резолюция, висока яркост и контраст на достъпна цена.

Ултракъсофокусен проектор Acer

Този проектор е от серията проектори за образованието на АCER, които дават ясни и големи картини както от разстояние, така и отблизо. Добър избор за всяка учебна среда.

Лаптоп за учители - Yoga 510

Компонентите в Lenovo YOGA510 са избрани от екипа на Центъра за творческо обучение и смятаме, че точно отговаря на нуждите на учителите в 21 век.

Проектор - Epson EB-W04

Mултимедиен проектор с перфектни цветове и изключително качествени изображения, насочен за използване в малки класни стаи и зали в училища и университети, както и към малки офиси.

Интерактивна дъска - eBeam Edge +

Интерактивната дъска eBeam Edge Plus Wireless се свързва с компютъра безжично! Поставя се върху бялата дъска или директно върху стената!

Дигитална лаборатория - Labmate +

Учебният материал по различни учебни предмети, комбиниран с “EINSTEIN” и софтуера за измерване на получените резултати, са основополагащи за една ефикасна лаборатория от ново поколение.

Тъч екран - Acer DT Display

Мултитъч възможностите, вградени в интерфейса на Windows 10, позволяват пълноценното използване на Acer DT493 или DT653.

ЗарядJob

В класните стаи има малко контакти и много телефони. ЗарядJob е удобно решение за съхранение на телефони по време на час – зарежда едновременно 10 и събира до 28 телефона и му трябва само един контакт.

Очила за виртуална реалност - VR1 Tracer

Приятно прекарване във виртуалния свят с най-лесните за настройка и употреба очила за виртуална реалност.

Настолна игра Scottie Go!

Настолна игра, която помага на учителя да преподава основите на програмирането, чрез увлекателната история на главния герой Scottie.

Лаптоп за ученици и учители Acer с MS Windows

В партньорство с Acer създадохме три конфигурации в три ценови категории за българските училища от модела Travel Mate B118

Късофокусен проектор Acer

Този проектор е от серията проектори за образованието на АCER, които дават ясни и големи картини както от разстояние, така и отблизо. Добър избор за всяка учебна среда.

Таблет - Acer Iconia

Говорихме с над 100 учители и ги попитахме какви са качествата на “перфектния таблет” – и сега най-сетне ги има, събрани в едно устройство

ЗарядBox

ЗарядBOX е универсално устройство за съхранение и зареждане на лаптопи и таблети, специално създадено за училища.

Късофокусен проектор - Hitachi - CW251WN

Късофокусен LCD проектор, който прожектира на голяма площ директно от много близко разстояние, преподавателите могат да изнасят уроци дори и в малки помещения.

Мини компютър - Intel NUC

Тежките, големи кутии, стотиците кабели, “дебелите” монитори – всичко това е вече неефективно за едно училище. NUC е компактно устройство, което може да превърне всеки екран с HDMI изход в готов за работа компютър.

Контролиращ модул - Makey Makey

Направете всеки час още по-атрактивен с Makey Makey. Превърнете плодовете и зеленчуците в клавиатура на компютър, създайте пиано от лист хартия или пък сменяйте слайдовете на вашата презентация натискайки ябълка, вместо мишката на компютъра.

Ултракъсофокусен проектор - Hitachi CP-TW3005

Ултракъсофокусният обектив може да предложи интерактивна картина от свръх-късо разстояние. CP-TW3005 е окомплектован със стойка за стена и се монтира директно над бялата дъска.

Мини компютър - Compute Stick

Представете си компютърен кабинет с 15 монитора, 15 компютъра, 15 чифта мишки и клавиатури и окабеляване за всеки поотделно.  Сега си представете същия кабинет, със същите монитори, но компютрите, мишките, клавиатурите и акомпаниращите ги кабели ги няма.