Оборудване

Специално подбраните устройства от квалифицираните ни експерти и конфигурирани от Acer за нуждите на образователни организации са предвидени за безупречна работа в и извън класната стая. Всяко устройство е готово за употреба и работата с него е интуитивна за малки и големи.

Устройства за учене Chromebook с Chrome OS

Chromebook е №1 устройство в училищата в САЩ, Швеция, Нова Зеландия, Белгия, Холандия и Люксембург.

Лаптопите Chromebook са с операционна система Chrome OS, снабдени са с водоустойчива клавиатура, супер здрав корпус, до 12 часа работа на батерията. Създадени са да работят в учебна среда и с облачната платформа G Suite за образованието!

LEGO® Education – първи стъпки в STEAM, основи на програмирането и учене чрез игра!

Продуктите предлагани от LEGO® Education дават комплексни решения за социално и емоционално развитие във всички етапи на образованието. С тях у децата се изгражда увереност, стимулира се любопитството, разпалва се страстта към ученето и се подобрява езиковата култура и грамотност. Бъдещите ученици се подготвят за ежедневието си и за училище чрез развиване на социални умения.

 

ЗарядBOX – решението, което зарежда и съхранява всички устройства едновременно!

ЗарядBOX е изцяло български продукт, създаден, за да реши проблемите със зареждането на преносими устройства, независимо от големината, вида и марката им. Лек, лесно преносим, побира 12 лаптопа до 15,6″ или 24 таблета до 12″. Снабден е с лагерни колела със спирачки, система за окачване на адаптерите и врати със заключване. С него превръщането на всяка класна стая в компютърен кабинет на колела става за секунда, без инфраструктура и допълнително оборудване

 

POKIT – решението, което зарежда и съхранява мобилните телефони в клас!

Pokit е разработен и произведен в България от Блек Сий Сълюшънс с партньорската подкрепа на Център за творческо обучение.
Изработен е от качествени материали, поддържа функция за бързо зареждане, съвместим е с всякакви устройства, които се зареждат чрез USB. Достатъчен е само един контакт, за да бъдат заредени 10 устройства!

За персонална оферта, заявка или поръчка, свържете се с нас на 

info@cct.bg / +359 882 506 425 или изпратете запитване:

Технологични партньори