Интерактивни дисплеи – Samsung

Подходящо за всеки етап на образованието

 

Работата с интерактивен дисплей допринася за повече групови задачи, гъвкави визуализации и разнообразни методи за преподаване във всяка образователна среда.

Samsung Flip е интерактивен екран, който дава възможност за екипна работа и разнообразни опции за писане, рисуване и визуална обработка.

Оборудване

Многообразието от функции и интуитивната работа, регулярните подобрения и оптимизация на устройствата и достъпната цена правят екраните Samsung едни от най-предпочитаните за образованието.

Интерактивен дисплей Samsung Flip 55’’ (WM55R)

Samsung Flip може да се комбинира с подвижната стойка на колелца, позволяваща завъртането на екрана във вертикална позиция и лесното му преместване. Предлага се и статична стойка за плътно поставяне на стена. Съживете класната стая чрез усъвършенствана интерактивна технология за електронна дъска.

Интерактивен дисплей Samsung Flip 65” (WM65R)

Повече пространство за работа и колаборация. Усъвършенствана интерактивна технология за електронна дъска. Създайте шедьовър в режим на “четка”, пишете на произволен фон и се възползвайте от гъвкавото редактиране на изображения.
Използване от до 4 човека едновременно.

обучения

Предстои представяне на обучение “Работа с интерактивен дисплей Samsung“.

Очаквайте скоро повече информация!

Научете повече на chromebook.bg

Ако имате въпроси,
Свържете се с нас

Попълнете формата за контакт или ни пишете на info@cct.bg