Chromebook

Подходящо за всеки етап на образованието

 

Устройствата Chromebook притежават функции, здравина и производителност, с които нито едно друго устройство не може да отговори на нуждите на образованието. С Chromebook няма загуба на ценно време от часа – той стартира за секунди, има минимална опасност от счупване, батерията му издържа цял учебен ден с едно зареждане, няма вируси, лесен е за администриране и управление.

Оборудване

Chromebook и Google Workspace трансформират и подобряват както училищната администрация, така и преживяването в класната стая. Те са едно цялостно решение за училище!

Acer Chromebook Spin 512 (R852T-C73W)

Подходящ за ученици и учители, с оптимално съотношение качество-цена! Изключително здрав корпус, екран, чувствителен на допир с 10-точкова мултисензорна технология и издръжливост на батерията до 11 часа.

ASUS Chromebook CX9400CEA-HU0170

ASUS Chromebook CX9400 е създаден за съвременния бизнес свят – свят, в който се работи отдалечено, с операционни системи в облака и инструменти за споделена работа като Chrome OS.

HP Chromebook™ x360 сензорен екран

Гъвкав и приспособим за всеки стил на учене. 360 градусовото завъртане дава възможност на учениците да учат, като пишат, докосват, улавят и рисуват. С двуядрен процесор с Intel® Celeron® N4020.

обучения

Обученията ни са разработени за учители и образователни експерти и са свързани със смисленото прилагане на съвременните технологии в образователния процес.

Chromebook – устройство за учене и преподаване

Програмата “Chromebook – устройство за учене и преподаване” е създадена за педагогически специалисти и администратори, които интегрират дигиталните технологии като основен ресурс за осъществяване на учебен процес и използват Chromebook в ежедневната си практика.

Инструменти за привлекателно образование

Програма, която представя набор от най-нови технологии, платформи и софтуерни продукти в помощ на учителя и учениците по всеки предмет и за всяка възраст. Програмата е разработена от експерти в областта на образователните технологии, съобразена е с учебния процес в българските училища и стъпва на доказани иновации от цял свят.

Научете повече на chromebook.bg

Ако имате въпроси,
Свържете се с нас

Попълнете формата за контакт или ни пишете на info@cct.bg