Умения за иновации

Подходящо за 3 – 12 клас

 

Световният лидер в технологиите Intel® създава програмата „Умения за иновации“ (Skills for Innovation), която включва проектно базирано STEM обучение с учебни проекти, надеждни устройства и обучения за учителите, за да прилагат ресурсите в максималния си потенциал и с увереност. Програмата създава мост между учебния материал и истинския живот и подготвя учениците за професиите на бъдещето. 

Оборудване

Устройства с по-мощни процесори (напр. Intel® Corei3 или i5) и специализирани софтуери са нужни на учениците и учителите, за да могат безпроблемно да изпълняват по-сложни компютърни задачи.

Acer Chromebook 514

Intel® Core™ i3 за ученици и учители

обучения

Обученията ни са разработени за учители и образователни експерти и са свързани със смисленото прилагане на съвременните технологии в образователния процес.

Над 20 разработени практики изцяло на български език, подходящи за учебни часове и извънкласни занятия за ученици от предучилищна група до 12 клас.

STEM образование с програмата на Intel „Умения за иновации”

Методика за STEM, насоки за въвеждане на цялостна STEM програма, подкрепена с примери от световната практика; проектно базирано обучение и работа с образователните ресурси на „Умения за иновации“, както и адаптирането им към стандарта на българската образователна система.

Умения за публично говорене и развиване на индивидуален стил, структуриране на успешно представяне спрямо мястото, целта, аудиторията, подходи, визуализация и много други.

Chromebook

Устройство, комбиниращо ползите на лаптоп и таблет; с повишена сигурност, здравина от военен клас и операционна система Chrome OS. Възможност за управление от разстояние, контролиран достъп до приложения и сайтове. №1 устройства в училищното образование в Швеция, Холандия, Дания, САЩ, Австралия и други.

Научете повече на sfi.cct.bg

Ако имате въпроси,
Свържете се с нас

Попълнете формата за контакт или ни пишете на info@cct.bg